Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem

Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem
Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 1613 kalorii. Na $10.3 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, grubej bułki tartej z chleba, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Szpinakiem, Pieczony Łosoś Faszerowany Szpinakiem, oraz Pieczony kurczak faszerowany szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek impulsowy kilka razy wkomponowany Robot kuchenny grubo posiekać. Scrapeinto dużej patelni; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż bekon jest brązowyprzetarty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
Przenieś papierowy talerz wyłożony ręcznikiem do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Pouroff i rezerwa 2 łyżki kapieli z boczku doinne użycie. Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać seler, szalotka, i czosnek; przykryć andcook, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są miękkie, o 5 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2-3 minuty dłużej. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SzpinakSzpinak
SelerSeler
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszaj bułkę tartą, szalotki, szałwię,tymianek i gałkę muszkatołową do mieszanki farszu. Całość doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Przykryć plasticwrap i przechowywać w lodówce. Wymieszać z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Zielona CebulaZielona Cebula
FarszFarsz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TymianekTymianek
JajkoJajko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
6
Spreadstuffing na obrębionej blasze do pieczenia; przykryć folią i chłodziarko-zamrażalnik farsz jest twardy, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Odstawić mięso w temperaturze pokojowejza 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
2
Ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika iwygrzać do 232°. Ustaw stojak w kształcie litery V wewnątrzduża patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść pieczeń na powierzchni roboczej z kośćmi stojącymi prosto. Używając noża, pociąć wzdłuż kości tak tylko1 " mięsa jest przymocowane u podstawy kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Odciągnij Kości od mięsa, aby utworzyć kieszeń o szerokości 3"-4"u góry. Lekko zapakuj do kieszeni. Zaczynając od jednego końca, zawiąż sznurek kuchenny poziomo wokół kości, aby utrzymać je na miejscu i zabezpieczyć je. Zawiąż pieczeń pionowo międzykażda kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
5
Pieczeń (w tym Kości) obficie przyprawić solą i pieprzem, natrzeć olejem i posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TymianekTymianek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Ułożyć pieczeń, kości skierowane do góry, w przygotowanej patelni; owijać końcówki w folię, aby zapobiec poparzeniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Pieczeń wołowa przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 ° F i kontynuuj pieczenie przez około 3 godziny-zaczynając od badania środka pieczenia w ciągu 2 godzin-aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części pieczenia rejestry 43°–115 ° F dla rzadkich i120–125 ° F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
8
Przenieść pieczeń na deskę do rzeźbienia; namiot luźno z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Pozostaw na co najmniej 20 minut i do 1 godziny.
10
Zdejmij sznurek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
1
Pokrój między żebraaby zrobić 5 dużych steków z kością do beshared.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
KościKości
2
Carving opcja 2: łyżka farszu do miski do serwowania. Odetnij żebrowanie przez przecięcie przez pasek mięsa u podstawy kości. Pokrój między kościami i przenieś żebra na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BazaBaza
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić mięso na powierzchni roboczej; pokroić w grube plastry 1/4"-1/2".
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Przełożyć plastry na talerz z żeberkami i podawać z małymi łyżeczkami z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Magazyn