Pieczeń nadziewana boczkiem i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 1613 kalorii. Na $10.3 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, grubej bułki tartej z chleba, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Szpinakiem, Pieczony Łosoś Faszerowany Szpinakiem, oraz Pieczony kurczak faszerowany szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek impulsowy kilka razy wkomponowany Robot kuchenny grubo posiekać. Scrapeinto dużej patelni; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż bekon jest brązowyprzetarty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia
2
Przenieś papierowy talerz wyłożony ręcznikiem do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Pouroff i rezerwa 2 łyżki kapieli z boczku doinne użycie. Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać seler, szalotka, i czosnek; przykryć andcook, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są miękkie, o 5 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2-3 minuty dłużej. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski.
Wymieszaj bułkę tartą, szalotki, szałwię,tymianek i gałkę muszkatołową do mieszanki farszu. Całość doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Przykryć plasticwrap i przechowywać w lodówce. Wymieszać z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Zielona Cebula
Farsz
Gałka Muszkatołowa
Tymianek
Jajko
Szałwia Lekarska
6
Spreadstuffing na obrębionej blasze do pieczenia; przykryć folią i chłodziarko-zamrażalnik farsz jest twardy, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
1
Odstawić mięso w temperaturze pokojowejza 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
2
Ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika iwygrzać do 232°. Ustaw stojak w kształcie litery V wewnątrzduża patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Umieść pieczeń na powierzchni roboczej z kośćmi stojącymi prosto. Używając noża, pociąć wzdłuż kości tak tylko1 " mięsa jest przymocowane u podstawy kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
4
Odciągnij Kości od mięsa, aby utworzyć kieszeń o szerokości 3"-4"u góry. Lekko zapakuj do kieszeni. Zaczynając od jednego końca, zawiąż sznurek kuchenny poziomo wokół kości, aby utrzymać je na miejscu i zabezpieczyć je. Zawiąż pieczeń pionowo międzykażda kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
5
Pieczeń (w tym Kości) obficie przyprawić solą i pieprzem, natrzeć olejem i posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Tymianek
Sucha Przyprawa Rub
6
Ułożyć pieczeń, kości skierowane do góry, w przygotowanej patelni; owijać końcówki w folię, aby zapobiec poparzeniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Pieczeń wołowa przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 ° F i kontynuuj pieczenie przez około 3 godziny-zaczynając od badania środka pieczenia w ciągu 2 godzin-aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części pieczenia rejestry 43°–115 ° F dla rzadkich i120–125 ° F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa
8
Przenieść pieczeń na deskę do rzeźbienia; namiot luźno z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Pozostaw na co najmniej 20 minut i do 1 godziny.
10
Zdejmij sznurek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
1
Pokrój między żebraaby zrobić 5 dużych steków z kością do beshared.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Kości
2
Carving opcja 2: łyżka farszu do miski do serwowania. Odetnij żebrowanie przez przecięcie przez pasek mięsa u podstawy kości. Pokrój między kościami i przenieś żebra na talerz.