Pieczarki Faszerowane
Nadziewane grzyby mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, pieczarki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania. Ustaw stojak z drutu na drugiej blasze do pieczenia. Grzyby wytrzeć wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Usunąć łodygi z grzybów; rezerwy.
Grzybki szczotkowe z 2 łyżkami. olej i posypać solą i pieprzem.
Umieść łodygę w dół na blasze i piecz przez 10 minut, aż grzyby zmiękną i wydzielają soki.
Wyjąć z piekarnika i przenieść czapki grzyby, macierzystych stronie w dół, do stojaka drutu.
Ochłoń. Wszelkie zgromadzone płyny należy wyrzucić.
Przyciąć końce i drobno posiekać tyle zarezerwowanych łodyg, aby 1 filiżanka. Ciepłe pozostałe 2 łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go na małe kawałki, aż nie będzie już różowy, o 4minutes.
Dodaj posiekane łodygi grzybów, cebulę, czerwoną paprykę i czosnek i smaż przez 5 minut, aż warzywa zmiękną.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem śmietankowym, aż się rozpuści.
Dodaj bułkę tartą, natkę pietruszki, włoską przyprawę i 1/2 szklanki parmezanu. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać do 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, jeśli mieszanina wydaje się sucha.
Mgiełka 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Ustaw czapki grzybowe w naczyniu, łodygę do góry. Mieszankę wypełniającą kopiec na grzyby i posypać pozostałym parmezanem.
Piec, aż polewa jest złoty, 25 do 30minutes.
Ostudzić przez 10 minut przed podaniem.