Grillowane steki z tuńczyka z dodatkiem pomidorów i ziół

Grillowane steki z tuńczyka z dodatkiem pomidorów i ziół
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 2,07 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z Food.com ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane steki z tuńczyka z salsą pomidorową Tabasco, Sałatka śródziemnomorska z tuńczykiem na grillowanym pomidorze chleb ziołowy, oraz Steki Bazyliowo-Pomidorowe Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn