Pesto z Linguini

Pesto z Linguini
Pesto z Linguini może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 878 kalorii. Mieszanka pecorino, ząbki czosnku, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Linguini z pesto z jarmużu, Linguini Puttanesca, oraz Linguini z krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą tłuczka i zaprawy, połączyć bazylia, sery, orzeszki piniowe, czosnek i sól i zmielić, aż do utworzenia pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Dodać oliwę z oliwek powoli i wymieszać z mieszanką puree bazylii, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BazyliaBazylia
3
Makaron przygotować we wrzącej wodzie i odcedzić. Korzystanie z gorącej patelni, miejsce makaron na patelni i dodać pesto do ciepłego makaronu. Pesto wymieszać z makaronem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn