Tilapia Pieczona Z Parmezanem

Tilapia Pieczona Z Parmezanem
Pieczona Tilapia z parmezanem to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 327 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 223 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sok z cytryny, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tilapia Pieczona Z Parmezanem, Pieczona Tilapia Parmezan, oraz Pieczona Tilapia Parmezan.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn