Pesto lasagne z Bolognese i kremem czosnkowym

Pesto lasagne z Bolognese i kremem czosnkowym
Przepis Pesto lasagne z Bolognese i krem czosnkowy jest gotowy w około 1 godzinę i 12 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, oliwę z oliwek extravirgin, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 31%. Spróbuj Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, oraz Lasagna Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć bazylii i 4 ząbki czosnku w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą; przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać Asiago; pulsować 2 do 3 razy, aż do wymieszania. Odstawić pesto na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj mielony czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
6
Dodaj mąkę i gotuj 2 minuty, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować 6 minut lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zdjąć z ognia. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Rozprowadź 1 szklankę sosu Bolońskiego na dnie 13 x 9 - calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Top z 4 makaronem; rozłożyć około 2 łyżki pesto na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
BologneseBolognese
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MakaronyMakarony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Rozprowadzić 2 szklanki sosu Bolońskiego na pesto; skropić 1/2 szklanki białego sosu. Powtórz warstwy; wierzch z pozostałymi 4 makaronem. Top z pozostałym pesto, sosem bolońskim i białym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BologneseBolognese
MakaronyMakarony
SOSSOS
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
Przykryć szczelnie folią; piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do całkowitego ogrzania i zmięknięcia makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Odstawić 5 minut.
12
Pokroić na 8 równych porcji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn