Pesto
Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski opatrunek, sadzarki slivered migdały i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), oraz Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią.
Instrukcje
Zmiksuj dressing, olej, 1 szklankę bazylii, orzechów i czosnku w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać stronę blendera.
Dodawać pozostałą bazylii w krokach 1 szklanki, mieszając po każdym dodaniu, aż będzie gładka.
Wlać pesto do miski; wymieszać z serem.