Peruwiański Lomo Saltado

Peruwiański Lomo Saltado
Przepis Peru Lomo Saltado może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 50 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Jeśli masz paprykę chili, wołowinę tri tip, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 631 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to El Pollo Inka ' s peruwiański Lomo Saltado (Naśladowca), Lomo Saltado, oraz Grillowane Lomo Saltado.

Instrukcje

1
Przygotuj torebkę frytek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Podczas gdy frytki są gotowania, rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Pokrojone mięso doprawić solą i pieprzem do smaku. Smażyć mięso, aż się ugotuje, a soki zaczną się uwalniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wyjmij mięso z patelni, a następnie gotuj cebulę, w razie potrzeby z dodatkiem oleju, aż będą przezroczyste. Wymieszać z pomidorem i Amarillo aji; gotować, aż pomidor zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aji AmarilloAji Amarillo
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wlać ocet i sos sojowy, dodać frytki, przykryć, i gotować, aż wołowina jest gotowy, o 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać posiekaną natką pietruszki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn