Peruwiański Lomo Saltado
Przepis Peru Lomo Saltado może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 50 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Jeśli masz paprykę chili, wołowinę tri tip, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 631 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to El Pollo Inka ' s peruwiański Lomo Saltado (Naśladowca), Lomo Saltado, oraz Grillowane Lomo Saltado.
Instrukcje
Przygotuj torebkę frytek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gdy frytki są gotowania, rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Pokrojone mięso doprawić solą i pieprzem do smaku. Smażyć mięso, aż się ugotuje, a soki zaczną się uwalniać.
Wyjmij mięso z patelni, a następnie gotuj cebulę, w razie potrzeby z dodatkiem oleju, aż będą przezroczyste. Wymieszać z pomidorem i Amarillo aji; gotować, aż pomidor zmięknie.
Wlać ocet i sos sojowy, dodać frytki, przykryć, i gotować, aż wołowina jest gotowy, o 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać posiekaną natką pietruszki do podania.