Penne z tofu-Pesto bazyliowe
Penne z tofu-bazylia Pesto może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Trzy warzywne Penne z Estragonowo-bazyliowym Pesto, Pieczone Pesto Z Czerwonej Papryki I Bazylii Penne Piccolini, oraz Kurczak z pesto bazyliowego z Alfredo Penne i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym lub blenderze i przetwarzaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Miejsce pesto w małej patelni nonstick; gotować na małym ogniu, aż się ogrzeje.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i szalotki, i smażyć 4 protokół.
Połączyć penne, pesto, i mieszaniny grzybów w dużej misce; wrzucić delikatnie.