Argentyńska Sałatka Ziemniaczana
Argentyńska Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, oliwki nadziewane pimiento, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wieprzowina Argentyńska, Argentyńskie Empanadas, oraz Argentyńskie Hamburgery Chimichurri.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Ugotuj obrane ziemniaki do miękkości, ale nadal twarde, o 15 protokół.
Drenaż, chłodzenie i kostka.
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć patelnię i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i pozostawić do ostygnięcia. Obierz i posiekaj jajka, a następnie wrzuć razem z ziemniakami i warzywami do dużej miski do mieszania lub serwowania.
W osobnej misce, połączyć majonez, 1/2 łyżeczka czarnego pieprzu, musztarda mielona, sok z cytryny, Koper chwastów, i zielone oliwki. Wymieszać, aby zmiksować.
SOS polać mieszanką ziemniaczaną, doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub na noc.