Penne con Salsicce
Penne con Salsicce wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 89 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kiełbasa gotowa do wysyłki: Salsicce w Cartoccio, Świeża kiełbasa i brokuły Rabe (Salsicce e Friarelli), oraz Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu Usuń osłonki z kiełbasy.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Dodać kiełbasę; gotować 7 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać pomidory i kolejne 7 składników. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić makaron i wrócić do patelni.
Dodaj sos, i wrzucić delikatnie do herbu. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać serem. Broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Salsicce (sahl-SE-chay) to tradycyjnie kiełbasa wieprzowa, ale w tym przepisie zastąpiliśmy włoską kiełbasę z indyka.