Stek z pieczonego żeberka z sosem Herbed musztardowym i warzywami korzeniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj stek z pieczonego żeberka z sosem musztardowym Herbed i warzywami korzeniowymi spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1258 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do valentin day. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz rutabagas, herbed musztarda sos, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony stek z Rib-eye z sosem Herbed musztardowym i korzeniowym Vegetą, Cydr-Musztarda Glazurowane Prażone Warzywa Korzeniowe, oraz Spódnica Stek Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć warzywa i 3 łyżki oleju w średniej misce; wrzucić do mieszanki.
Rozłóż warzywa na obramowanej blasze do pieczenia. Stek Rub z pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Stek
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Umieść stek na małej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Obficie posypać solą i pieprzem. Pieczone warzywa 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
7
Umieść stek w piekarniku. Pieczone warzywa do miękkości i zaczynają brązowieć, mieszając od czasu do czasu, i pieczony stek, aż gotowane do pożądanej doneness, o 20 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Stek odstawić 3 minuty. Cienko pokroić w poprzek. Podzielić na 2 płytki. Ułożyć pieczone warzywa obok.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.