Peklowana wołowina z kapustą

Peklowana wołowina z kapustą
Peklowana wołowina i kapusta to Europejski przepis, który serwuje 8. To danie główne ma 833 kalorii, 48g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 463 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Opłucz peklowaną wołowinę i włóż do dużego holenderskiego piekarnika lub ciężkiego garnka do zupy. Dodać Garni bukiet z czosnku, pieprzu, tymianku i liści laurowych i dodać do garnka. Wymieszać w stout, czas i tyle wody, aby pokryć wołowinę przez 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do delikatnego dusić i gotować przez 4 godziny, przykryte, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
StadoStado
StoutStout
TymianekTymianek
WodaWoda
WołowinaWołowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Po 4 godzinach dodajemy cebulę, pasternak i marchewkę i gotujemy przez 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
MarchewMarchew
CebulaCebula
4
Dodać ziemniaki i kliny kapusty i kontynuować gotowanie, aż kapusta będzie miękka, ale nie kuleje, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
5
Wyjąć kapustę na talerz i pozostawić peklowaną wołowinę i inne warzywa, aby kontynuować gotowanie, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta
MięsoMięso
6
W oddzielnej dużej patelni saute rozgrzać 4 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj pokrojoną cebulę, i szczypta soli i saute aż do miękkości i zaczyna brązowy, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
8
Tymczasem kapustę pokroić cienko, delikatnie naciskając papierowym ręcznikiem, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Dodać kapustę do mieszaniny cebuli i wrzucić do herbu dobrze z masłem. Gotować na średnim ogniu, aż kapusta zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MasłoMasło
CebulaCebula
10
Wyjąć mięso na deskę do krojenia i pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Podawać przy stole ze wszystkimi warzywami ułożonymi na tacy i pokrojonym mięsem na innej tacy z odrobiną bulionu wylaną na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn