Peklowana wołowina i kapusta to Europejski przepis, który serwuje 8. To danie główne ma 833 kalorii, 48g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 463 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Opłucz peklowaną wołowinę i włóż do dużego holenderskiego piekarnika lub ciężkiego garnka do zupy. Dodać Garni bukiet z czosnku, pieprzu, tymianku i liści laurowych i dodać do garnka. Wymieszać w stout, czas i tyle wody, aby pokryć wołowinę przez 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do delikatnego dusić i gotować przez 4 godziny, przykryte, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Peklowana Wołowina
Pieprz
Liście Laurowe
Czosnek
Stado
Stout
Tymianek
Woda
Wołowina
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Po 4 godzinach dodajemy cebulę, pasternak i marchewkę i gotujemy przez 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Marchew
Cebula
4
Dodać ziemniaki i kliny kapusty i kontynuować gotowanie, aż kapusta będzie miękka, ale nie kuleje, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Kapusta
5
Wyjąć kapustę na talerz i pozostawić peklowaną wołowinę i inne warzywa, aby kontynuować gotowanie, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
Warzywa
Kapusta
Mięso
6
W oddzielnej dużej patelni saute rozgrzać 4 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj pokrojoną cebulę, i szczypta soli i saute aż do miękkości i zaczyna brązowy, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sól
8
Tymczasem kapustę pokroić cienko, delikatnie naciskając papierowym ręcznikiem, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
9
Dodać kapustę do mieszaniny cebuli i wrzucić do herbu dobrze z masłem. Gotować na średnim ogniu, aż kapusta zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Masło
Cebula
10
Wyjąć mięso na deskę do krojenia i pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
11
Podawać przy stole ze wszystkimi warzywami ułożonymi na tacy i pokrojonym mięsem na innej tacy z odrobiną bulionu wylaną na mięso.