Peklowana Wołowina I Szwajcarskie Przekąski
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać peklowaną wołowinę & Szwajcarskie przekąski spróbować. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, serek Philadelphia, szarą musztardę Poupon dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana wołowina i Paninis Szwajcarskie na żyta, Chrupiące przekąski Szwajcarskie i Szynkowe, oraz Przystawki Wołowe Wellington dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Beat twarogu i musztardy w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać peklowaną wołowinę, ser szwajcarski i cebulę; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić równomiernie na plasterkach tostów.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Broil 2 do 3 minut lub do lekko rumiane.