Ten przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz jajka, kakao w proszku, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło orzechowe-czekoladowe ciasteczka owsiane, Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka, oraz Czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym i płatkami owsianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło, cukier granulowany, brązowy cukier, i masło orzechowe, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach i wanilii, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze włączone. Wymieszać w czekoladzie chipsy, owies, i orzeszki ziemne.
Upuść ciasto w zaokrąglonych porcjach 2-łyżka stołowa, 3 cale od siebie, na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. Widelcem lekko posypanym mąką, lekko spłaszczyć na 2 1/2-calowe rundy o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec w piekarniku 350, aż ciasteczka będą złote i topy czuć Zestaw, gdy lekko naciśnięty, 12 do 14 minut (będą czuć się underdone, ale będzie jędrne, jak ostygną); jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełącznik pozycji patelni w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
5
Odstawić 5 minut na arkuszach, a następnie za pomocą szerokiej szpatułki przenieść ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić; odstawić na patelni, aby ujędrnić, 2 do 5 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.