Imbir Pomarańcza Szkliwione Skrzydełka Z Kurczaka
Imbir pomarańcza glazurowane skrzydełka z kurczaka może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka cukru, imbiru, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Pomarańczowe Skrzydełka Z Kurczaka, Szkliwione Pomarańczowe Skrzydełka Kurczaka, oraz Skrzydełka Z Kurczaka Szkliwione Pomarańczowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej torbie wymieszaj koncentrat soku pomarańczowego, sok z cytryny, sos hoisin, olej roślinny, cukier, imbir i świeży czosnek.
Dodać skrzydełka z kurczaka, zapieczętować i wstrząsnąć, aby równomiernie pokryć. Przechowywać w lodówce przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć dużą blachę do pieczenia folią aluminiową.
Rozłóż skrzydełka na folii z marynatą i piecz przez 45 minut, aż staną się brązowe i błyszczące.
Przełożyć na półmisek i udekorować zieloną cebulą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.