O Nie, Tylko Nie Kolejne Podwójne Czekoladowe Ciastko!
O Nie, Tylko Nie Kolejne Podwójne Czekoladowe Ciastko! może to tylko przystawka, której szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 204 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, proszek do pieczenia, ekstra słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Cookie Madness ma 13 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gigantyczne Podwójne Ciastko Czekoladowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Podwójne Czekoladowe Batoniki M & M dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól; odstawić.Roztopić masło w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, dodać czekoladę, mieszać do rozpuszczenia i zdjąć z ognia. Wymieszaj natychmiastowy proszek espresso. Ten krok można również wykonać w misce bezpiecznej dla mikrofal. Wystarczy rozpuścić masło, dodać czekoladę do gorącego masła i mieszać, aż czekolada się stopi, a następnie mieszać w proszku espresso.
Lekko ostudzić.Ubić jajka, cukier i brązowy cukier przez 2 minuty przy użyciu dużej prędkości elektrycznego miksera ręcznego. Beat w wanilii, a następnie roztopionej czekolady i beat przez kolejną minutę.
Dodać mąkę i mieszać ręcznie, aż zostanie wymieszana.
Dodaj orzechy. Upewnij się, że ciasto jest fajne, a następnie dodać pozostałe kawałki czekolady.Schłodzić przez około 2 godziny lub ciasto jest wystarczająco grube, aby czerpać. Zgarnąć czubate łyżki ciasta (należy uzyskać około 1
i umieścić je na blasze do pieczenia wyłożonej folią lub kilka płyt wyłożonych folią. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia lub od razu piec.Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem.Ułóż kopce ciasta 3 cale od siebie na blasze do pieczenia i piec przez 11 do 14 protokół lub aż ciasteczka pojawiają się zestaw.
Ostudzić lekko i usunąć z arkusza cookie.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.