O Nie, Tylko Nie Kolejne Podwójne Czekoladowe Ciastko!

O Nie, Tylko Nie Kolejne Podwójne Czekoladowe Ciastko!
O Nie, Tylko Nie Kolejne Podwójne Czekoladowe Ciastko! może to tylko przystawka, której szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 204 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, proszek do pieczenia, ekstra słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Cookie Madness ma 13 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gigantyczne Podwójne Ciastko Czekoladowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Podwójne Czekoladowe Batoniki M & M dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól; odstawić.Roztopić masło w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, dodać czekoladę, mieszać do rozpuszczenia i zdjąć z ognia. Wymieszaj natychmiastowy proszek espresso. Ten krok można również wykonać w misce bezpiecznej dla mikrofal. Wystarczy rozpuścić masło, dodać czekoladę do gorącego masła i mieszać, aż czekolada się stopi, a następnie mieszać w proszku espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Lekko ostudzić.Ubić jajka, cukier i brązowy cukier przez 2 minuty przy użyciu dużej prędkości elektrycznego miksera ręcznego. Beat w wanilii, a następnie roztopionej czekolady i beat przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mąkę i mieszać ręcznie, aż zostanie wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Dodaj orzechy. Upewnij się, że ciasto jest fajne, a następnie dodać pozostałe kawałki czekolady.Schłodzić przez około 2 godziny lub ciasto jest wystarczająco grube, aby czerpać. Zgarnąć czubate łyżki ciasta (należy uzyskać około 1
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
5
i umieścić je na blasze do pieczenia wyłożonej folią lub kilka płyt wyłożonych folią. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia lub od razu piec.Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem.Ułóż kopce ciasta 3 cale od siebie na blasze do pieczenia i piec przez 11 do 14 protokół lub aż ciasteczka pojawiają się zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Ostudzić lekko i usunąć z arkusza cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn