Mini Chlebki Dyniowe
Mini bochenki z dyni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 229 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 27 centów za porcję. Jeśli masz olej roślinny, dynię, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chlebki Dyniowe, Mini Chlebki Dyniowe, oraz Mini Chlebki Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 2 mini (3×
calowe patelnie bochenkowe. Aby być bezpiecznym, połóż trochę papieru pergaminowego Na spodzie pan.In dużą miskę, ubij razem olej, wodę, jajko, waniliową i dynię.
Ubić sodę oczyszczoną i sól oraz cukier (lub Fibrelle).
Dodać mąkę i wymieszać, aż do wymieszania. Podzielić na patelnie bochenka i piec przez 45 minut lub aż wykałaczka włożona do chleba wyjdzie czysta.