Peaches ' N Creme Pie
Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brzoskwinie, ostudzoną bitą polewę, wafle waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, Serniki Crème Fraîche Z Brzoskwiniami Freestone, oraz Grillowane brzoskwinie w / crème Fraîche przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać okruchy opłatka i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj kostki lodu; mieszaj, aż żelatyna lekko zgęstnieje.
Usunąć nierozpuszczony lód.
Dodać ostudzony bita; mieszać aż do wymieszania. Delikatnie wymieszać z brzoskwiniami.
Przechowywać w lodówce 15 min. lub aż mieszanina żelatyny jest wystarczająco gęsta, aby kopiec; łyżka do skorupy. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.