Francuskie Kanapki Dip
Przepis Francuski Dip kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Na $4.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 451 kalorii, 46g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz delikatesową pieczeń wołową, bulion wołowy, sherry jigger i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 24 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Francuskie Kanapki Dip & Au Jus, oraz Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, płytkiej patelni na umiarkowanym ogniu, roztopić masło.
Dodaj szalotki do masła i saute 2 protokół.
Dodać mąkę do masła i szalotki i gotować minutę dłużej.
Ubijamy sherry i gotujemy płyn.
Whisk in consomme in a slow stream. Doprowadzić sos do bańki i pozostawić na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do serwowania kanapek.
Ułóż mięso luźno na desce do krojenia lub dużej powierzchni roboczej. Doprawiamy mięso przyprawami grillowymi lub solą i czarnym pieprzem. Ustaw 4 ramekiny lub małe kubki do zupy do zanurzania sosu, 4 talerze obiadowe i 4 podzielone bułki torpedowe. Aby złożyć, za pomocą pary szczypiec kuchennych, zanurzyć mięso w luźnym sosie au jus i ułożyć w rolkach. Ustaw ramekins lub kubki z dodatkowym sosem zanurzania wzdłuż boku kanapki.