Francuskie Kanapki Dip

Francuskie Kanapki Dip
Przepis Francuski Dip kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Na $4.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 451 kalorii, 46g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz delikatesową pieczeń wołową, bulion wołowy, sherry jigger i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 24 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Francuskie Kanapki Dip & Au Jus, oraz Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, płytkiej patelni na umiarkowanym ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj szalotki do masła i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodać mąkę do masła i szalotki i gotować minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Ubijamy sherry i gotujemy płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Whisk in consomme in a slow stream. Doprowadzić sos do bańki i pozostawić na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do serwowania kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Ułóż mięso luźno na desce do krojenia lub dużej powierzchni roboczej. Doprawiamy mięso przyprawami grillowymi lub solą i czarnym pieprzem. Ustaw 4 ramekiny lub małe kubki do zupy do zanurzania sosu, 4 talerze obiadowe i 4 podzielone bułki torpedowe. Aby złożyć, za pomocą pary szczypiec kuchennych, zanurzyć mięso w luźnym sosie au jus i ułożyć w rolkach. Ustaw ramekins lub kubki z dodatkowym sosem zanurzania wzdłuż boku kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Au JusAu Jus
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn