Szynka babci
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szynki babci. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 818 kalorii, 65g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, ananas, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Na patelni ułożyć szynkę.
Wlać piwo imbirowe do patelni. Potrzyj szynkę brązowym cukrem. Dołącz plastry ananasa na zewnątrz szynki za pomocą wykałaczek. Na środku każdego kawałka ananasa ponownie zabezpieczyć wiśnię za pomocą wykałaczek.
Na patelnię wlać zarezerwowany sok ananasowy z Ginger ale. Namiot folia aluminiowa nad szynką.
Szynkę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 4 godziny.
Wyjmij folię aluminiową i kontynuuj pieczenie kolejne 30 minut.