Pav bhaji (przyprawione puree z miękkimi roladkami)
Przepis Pav bhaji (przyprawione puree z miękkimi rolkami) może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Ta przystawka ma 211 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, pasta imbirowo-czosnkowa, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farali sukhi bhaji / Batata bhaji for fast, vrat, poori bhaji lub batata bhaji-maharashtrian poori bhaji, oraz vangi bhaji lub vangyachi bhaji, maharashtrian Vangi bhaji.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Getrank Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.