Patelnia z ostryg i Małży pieczona z Rzep, trufli i tymianku

Patelnia z ostryg i Małży pieczona z Rzep, trufli i tymianku
Patelnia z ostryg i Małży pieczona z Rzep, trufli i tymianku jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz białe pory, trufle, ostrygi pacyficzne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Spaghetti z ostryg lub Małży, oraz Pikantne Babeczki Z Rzepy Tymiankowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pot rzepa, korzeń selera i ziemniaki w maśle bez zabarwienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
RzepaRzepa
2
Dodaj zarezerwowany wywar z małży, śmietanę, Likier ostrygowy, tymianek, sól i pieprz, i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
AlkoholAlkohol
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj ostrygi, brzytwa małże, i manila małże. Gotować przez 30 sekund. Sezonu. Łyżka do misek do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Manila MałżeManila Małże
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Skropić olejem truflowym, a na wierzch wiórkami truflowymi.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
5
Masło rozpuścić w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodać cebulę, por i koper włoski i delikatnie pocić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
7
Dodaj małże i białe wino. Zmniejsz wino o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj wodę i aromaty. Dusić delikatnie przez 15 minut. Przecedzić przez drobny chinoise i rezerwy. Shuck małże i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)10pieprz czarnypieprz czarny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento11 funt cukinii,2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento113Orzechy dowolne (posiekane)korzeń selera, obrany i pokrojony w 1/4-calową kostkękorzeń selera, obrany i pokrojony w 1/4-calową kostkę113Orzechy dowolne (posiekane)małże, zarezerwowane z produkcji zapasu Małżymałże, zarezerwowane z produkcji zapasu Małży113Orzechy dowolne (posiekane)siekane małże brzytwasiekane małże brzytwa4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula kopru włoskiego w plastrachcebula kopru włoskiego w plastrach1Głowaczosnek, pękniętyczosnek, pęknięty8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipor biały, umyty i pokrojonypor biały, umyty i pokrojony907Orzechy dowolne (posiekane)Manila małżeManila małże121 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej12 ostryg pacyficznych, średni, shucked, reserve the Oyster liquor12 ostryg pacyficznych, średni, shucked, reserve the Oyster liquor3gałązki tymianekgałązki tymianek6gałązki tymianku, umyte, suszone i zbieranegałązki tymianku, umyte, suszone i zbierane1czarna trufla, Ogolona cienkaczarna trufla, Ogolona cienka8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej truflowyOlej truflowy113Orzechy dowolne (posiekane)rzepa obrana i pokrojona w 1/4 cala kostkęrzepa obrana i pokrojona w 1/4 cala kostkę7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę113Orzechy dowolne (posiekane)Ziemniaki Yukon Gold, obrane i pokrojone w 1/4 cala kostkęZiemniaki Yukon Gold, obrane i pokrojone w 1/4 cala kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn