Patelnia z czerwoną fasolą i ryżem
Patelnia z czerwoną fasolą i ryżem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, seler, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Patelnia czerwona fasola i ryż, oraz One-Pan ryż i fasola Taco patelnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pierwsze 4 składniki na patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, aż kiełbasa brązowieje.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 5 minut.