Patelnia Poblano Corn
Patelnia Poblano Corn jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą kukurydzę, mielony kminek, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Patelnia chleb kukurydziany z pieczonym Poblano i Oregano, Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą, oraz Słodka Kukurydza, Poblano + Cebula Żółta Kukurydza Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; dodać 2 łyżeczki światła masła, i stopić na średnim ogniu.
Dodać 1/2 szklanki posiekane chiles, i gotować, stale mieszając, 3 protokół lub do miękkości.
Dodać 1 1/2 szklanki kukurydzy i 1/2 łyżeczki kminku; gotować 2 minuty, stale mieszając.
Przenieść mieszankę kukurydzy do dużej miski; przykryć i ogrzać.
Powtórz procedurę z pozostałymi składnikami.
Dodaj do zarezerwowanej mieszanki kukurydzy. Wymieszać z solą.