Patagońska Pieczona Jagnięcina
Jeśli $1.5 za porcję spada w Twoim budżecie, Patagońska pieczona jagnięcina może być niesamowita bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 35. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, 1 szklanka Kraft pikantny włoski dressing, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto z jagnięciną, rozmarynem i pieczonym czosnkiem, Pieczona Noga Jagnięcina, oraz Pieczona jagnięcina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce dressing, 3 ząbki czosnku, 1 łyżka. papryka i liść laurowy w pojemniku blendera; przykryć. Blend na dużej prędkości 2 min.
Wlać do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Dodaj jagnięcinę; worek uszczelniający. Obróć worek kilka razy, aby równomiernie pokryć jagnięcinę mieszanką opatrunkową. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Wyjąć jagnięcinę z marynaty, rezerwując marynatę w małym rondlu.
Jagnięcinę, tłuszcz-bok do góry, umieścić na stojaku patelni do pieczenia; odstawić. Doprowadzić marynatę do wrzenia; gotować 1 min.
Piec jagnięcinę 2 godziny lub do końca (160F), szczotkowanie od czasu do czasu z gotowaną marynatą. W międzyczasie zmielić pozostałe 3 ząbki czosnku; odstawić. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj olej, czosnek, Pozostałe 1 łyżka. papryka i pimientos; gotować 2 min., często mieszając. Natkę pietruszki wymieszać.
Umieścić jagnięcinę na talerzu; skropić mieszaniną masła.