Pasztet Z Sardynek

Pasztet Z Sardynek
Pasztet z sardynki to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Jeśli masz masło, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasztet Z Sardynek, Pasztet Z Sardynek Jak Lubię!, oraz Przystawki Do Pasztetów Sardynek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułożyć sardynki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia, posypać solą i pieprzem, i piec aż tylko gotowane, około ośmiu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Pulse sardynki w robocie kuchennym, lub rozgnieść je widelcem, wraz z szalotki, szczypiorek, chile proszek, masło, i oliwa z oliwek, aż stosunkowo gładkie, ale nadal nieco masywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SardynkiSardynki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodaj wycisnąć sok z cytryny i smak, dostosowując przyprawy do własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
5
Zeskrobać mieszaninę do małej miski i schłodzić przez co najmniej osiem godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przed podaniem odstawić do temperatury pokojowej.Przechowywanie: Pt można przechowywać w lodówce do trzech dni lub zamrażać do jednego miesiąca.Uwagi: w Paryżu dość łatwo znaleźć sardynki czyszczone i gotowe do pracy w sklepie rybnym. Jeśli nie możesz, nie jest to trudne do zrobienia samemu. Oto obrazek o tym, jak filetować sardynki.Jego dobry pomysł, aby spróbować uzyskać żadnych twardych kości z sardynek przed zacierania je w kroku #
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
7
Jeśli jakieś zbyt chrupiące pozostaną po wykonaniu pt, rozłóż pt na desce do krojenia i przejedź go kilka razy nożem Kucharskim, aby upewnić się, że wszystkie są w bardzo, bardzo małych kawałkach. W miarę odpoczynku pt, stają się niezauważalne i w rzeczywistości są całkiem dobre dla Ciebie, ponieważ mają dużo wapnia budującego kości.Powiązane linki i przepisy
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
8
Marynowana Czerwona Cebula
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
9
Zrównoważone Owoce Morza (Czekolada I Cukinia)Rillettes Łososia
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
RillettesRillettes
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
10
Conntable (trwała konserwowa ryba we Francji)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Mus Z Tuńczyka Do Smarowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
12
Grillowane sardynki z rzodkiewką i sałatką z kopru włoskiego (La Tartine Gourmand)Seafood Watch (Monterey Bay Aquarium Sustainable Seafood Guide) Sałatka z sardynek i selera (Matt Bites)Sardine Escabeche (Dorie Greenspan)
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
13
Pour une pche durable (French Sustainable Seafood Guide) Iglo (Poisson responsable, we Francji) Deviled Sardines (Serious Eats)Baba Ganoush
Składniki, których będziesz potrzebować
Baba GhanoushBaba Ghanoush
SardynkiSardynki
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćNormalny
Gotowe W8 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn