Pasztet wędzony Bluefish II

Pasztet wędzony Bluefish II
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Wędzony pasztet Bluefish II może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 35g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jeśli masz bluefish, sól i mielony pieprz, sos worcestershire i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Pasztet wędzono-Błękitny, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Puree bluefish, twarożek, masło i koniak w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
BluefishBluefish
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
2
Wymieszać w cebuli, sos Worcestershire, sok z cytryny, sól i pieprz. Dobrze zmiksuj za pomocą ustawienia pulsu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
3
Przenieść mieszaninę do średniej miski i schłodzić do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn