Pasternak Bite Ziemniaki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pasternak bitych ziemniaków spróbować. Ten przepis służy 35 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, krem knudsen, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Chipotle miodowe-pieczony Pasternak i marchewkowe Crostini z bitą Ricottaną i Pesto, Puree Z Pasternaku, oraz Puree Pasternakowe (Antarktyda).
Instrukcje
Umieść ziemniaki, pasternak i 1 łyżeczkę. soli w dużym rondlu.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć składniki; przykryć patelnię. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Odkryj; zmniejsz ciepło do średniego. Dusić 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić ziemniaki i pasternak; wrócić do rondla.
Dodać śmietanę i masło. Rozgnieść lekko, pozostawiając część kawałków ziemniaka i pasternaku w kawałkach.
Doprawić pieprzem i pozostałą 3/4 łyżeczki. sól.