Paski Z Marchwi Kremowej
Kremowane paski marchwi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, masła, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Herbed paski kurczaka z kukurydzą i marchew ryż, Kremowe Monety Marchewkowe, oraz Paski Pissaladiere.
Instrukcje
Podgrzać wodę w dużym rondlu na średnim ogniu. Rozpuścić bulionówkę w gorącej wodzie i dodać marchew; przykryć i gotować delikatnie przez 10 minut.
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć seler, grzyby i cebulę do miękkości. Wymieszać z mąką, solą, estragonem i pieprzem. Stopniowo mieszaj mleko i marchew z bulionem, w którym były gotowane.
Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje.