Smażone Pomidory Koperkowe
Smażone pomidory koperkowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, parmezan, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Smażony bas w paski z pomidorami smażonymi i koperkiem, Arkusz Pan łosoś z pomidorami i oliwkami, oraz Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ogórek z octem; odstawić.
Połączyć bułkę tartą i 4 kolejne składniki.
Połączyć wodę i białka jaj, dobrze mieszając trzepaczką do drutu. Pogłębić plastry pomidora w mieszaninie bułki tartej i zanurzyć w mieszaninie białka jaja. Pogłębiać w mieszaninie bułki tartej ponownie.
Mocno pokryć dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj pomidora; gotować 1 minutę z każdej strony lub na złoty kolor.
Podawać na ciepło z mieszaniną ogórka.