Grillowany kurczak & Polenta z salsą nektarynowo-jeżynową

Grillowany kurczak & Polenta z salsą nektarynowo-jeżynową
Przepis Grillowany kurczak & Polenta z Nektarynką-salsan z jeżyn jest gotowy w około 49 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka jeżyn, olej canolan, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 213 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Meksykańska przyprawa grillowany kurczak z salsą NEKTARYNKOWĄ, Grillowana Salsa z Nektarynką i jagodami, oraz Grillowany łosoś z salsą Nektarynkową dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W49 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn