Party Poppers
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Party Poppers może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz specjalnie wyselekcjonowany bekon z hickory, specjalnie wyselekcjonowany ser brie okrągły, mielony pieprz stonemill essentials i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomysły na kolację na włoskie przyjęcie tematyczne, Old Fashioned Carnival Party {Party in a Box Giveaway}, oraz Poppery BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Daktyle przeciąć na pół, wzdłuż.
Pokroić brie na kawałki wielkości kęsa, o wielkości orzeszka.
Umieść kawałek brie i 4 kawałki migdałów na otwartej połowie daty.
Połóż drugą połowę na wierzchu.
Ćwiartki boczku, zawiń szczelnie wokół nadziewanej daty i zabezpiecz wykałaczką.
Blachę do pieczenia wyłożyć folią i na wierzchu ułożyć owinięte daktyle.
Piec przez 15 minut lub aż boczek będzie chrupiący.