Parmezan i kiełbasa faszerowane pieczone koper włoski
Parmezan i kiełbasa nadziewane pieczone koper włoski może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, bulion z indyka, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony koper włoski z parmezanem, Pieczony koper włoski z parmezanem Vinaigrette, oraz Nicholas Petti ' s Wild Fennel Sausage-faszerowane karczochem.
Instrukcje
W rondlu, parować Koper, korzeń kończy się, aż po prostu miękkie, o 15 minut.
Ochłoń. Połów Cebulki wzdłuż i usunąć najgrubszą część rdzenia.
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni.
Dodać kiełbasę, rozbijając ją drewnianą łyżką, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż Nie różowy pozostaje, 5 protokół.
Dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i kiełbasa jest rumiane, 5 protokół. Wymieszać w bułce tartej.
Ochłoń. Ser i pietruszkę wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać duże szklane naczynie do pieczenia; wlać bulion. Pracując nad patelnią, naciśnij dwie trzecie wypełnienia do warstw kopru włoskiego. Ułóż koper włoski w naczyniu do pieczenia, pokrój bok do góry, a wierzch z pozostałym nadzieniem. Lekko przechylić Koper i skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek nad i między warstwami. Przykryć luźno folią i piec przez 20 minut, lub aż Koper będzie bardzo miękki. Odkryć i piec przez 10 do 15 minut dłużej, lub aż płyn w naczyniu odparuje i koper zaczyna brązowieć na dnie.
Umieść stojak piekarnika 10 cali od ciepła i rozgrzej brojlery. Dusić koper włoski, aż polewa jest rumiane, o 5 protokół.
Make Ahead: przepis można przygotować przez Krok 3 na początku dnia. Przed podaniem przepłukać i zapiekać.