Parmezan i kiełbasa faszerowane pieczone koper włoski

Parmezan i kiełbasa faszerowane pieczone koper włoski
Parmezan i kiełbasa nadziewane pieczone koper włoski może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, bulion z indyka, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony koper włoski z parmezanem, Pieczony koper włoski z parmezanem Vinaigrette, oraz Nicholas Petti ' s Wild Fennel Sausage-faszerowane karczochem.

Instrukcje

1
W rondlu, parować Koper, korzeń kończy się, aż po prostu miękkie, o 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ochłoń. Połów Cebulki wzdłuż i usunąć najgrubszą część rdzenia.
3
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać kiełbasę, rozbijając ją drewnianą łyżką, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż Nie różowy pozostaje, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i kiełbasa jest rumiane, 5 protokół. Wymieszać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Ochłoń. Ser i pietruszkę wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Wymieszać duże szklane naczynie do pieczenia; wlać bulion. Pracując nad patelnią, naciśnij dwie trzecie wypełnienia do warstw kopru włoskiego. Ułóż koper włoski w naczyniu do pieczenia, pokrój bok do góry, a wierzch z pozostałym nadzieniem. Lekko przechylić Koper i skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek nad i między warstwami. Przykryć luźno folią i piec przez 20 minut, lub aż Koper będzie bardzo miękki. Odkryć i piec przez 10 do 15 minut dłużej, lub aż płyn w naczyniu odparuje i koper zaczyna brązowieć na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Umieść stojak piekarnika 10 cali od ciepła i rozgrzej brojlery. Dusić koper włoski, aż polewa jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Podawać na gorąco.
11
Make Ahead: przepis można przygotować przez Krok 3 na początku dnia. Przed podaniem przepłukać i zapiekać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn