Slow-Cooker Barbecue kanapki z wołowiną wtih Coleslaw
Przepis Slow-Cooker Barbecue kanapki z wołowiną wtih Coleslaw może zaspokoić Amerykański głód w około 10 godzin i 15 minut. Ta przystawka ma 357 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli, wołowina okrągły stek, regularny ryż, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, oraz Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 3 1/2-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Pokrój wołowinę na 3-calowe kawałki.
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Wymieszać coleslaw mix, cebula, ryż, sos barbecue i wody w dużej misce.
Warstwa wołowiny i mieszanki coleslaw w powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin. Aby służyć, napełnij bułki mieszanką wołową.
Podawać z pokrojoną czerwoną cebulą i dodatkowym sosem barbecue, w razie potrzeby.