Parmezan Fondue

Parmezan Fondue
Parmezan Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 155 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka parmezanu, soli czosnkowej, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Parmezan Fondue, Parmezan Fondue, oraz Ravioli Z Dyni W Parmezanowym Fondue Z Redukcją Czerwonego Wina.

Instrukcje

1
Mieszaj serek śmietankowy Neufchatel w mleku w rondlu na średnim ogniu, aż się rozpuści, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
NeufchatelNeufchatel
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj parmezan i sól czosnkową. Gotuj i mieszaj, aż parmezan się rozpuści, jeszcze 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
3
Podawać z kostkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn