Papryka Faszerowana Ryżem
Papryka nadziewana ryżem jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wegetariańskich Burger kruszy, sos spaghetti, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Papryka Faszerowana Ryżem, Papryka faszerowana wołowiną i ryżem, oraz Papryka Faszerowana Brązowym Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć szczyty papryki; usunąć nasiona i membrany, i umieścić filiżanki papryki w lekko nasmarowanym 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Usunąć łodygi z wierzchołków, i wyrzucić; posiekać szczyty papryki.
Podsmażyć posiekaną paprykę i cebulę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu około 5 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1 1/2 szklanki sosu spaghetti i dalej 5 składników. Łyżka mieszanki równomiernie do filiżanek papryki. Wierzch równomiernie z pozostałym 1/2 szklanki sosu spaghetti.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 400 przez 45 minut. Odkryć i posypać równomiernie z serem, w razie potrzeby; piec 5 Więcej minut lub aż ser topi.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Boca Burger Crumbles dla wegetariańskich Burger crumbles.