Pappardelle z pieczoną dynią zimową, rukolą i orzeszkami pinii
Pappardelle z pieczoną dynią zimową, rukolą i orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 284 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Zima. Jeśli masz rukolę, oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonej dyni z kozim serem i orzeszkami piniowymi, Sałatka z rukoli z pieczoną dynią, porzeczkami i orzeszkami piniowymi, oraz Makaron z dynią zimową i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć squash, ocet, olej, i 1/4 łyżeczka soli w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż mieszankę do squasha w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.