Przepis Panko-Crusted Portabella Mushroom Burger może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. To danie główne ma 1182 kalorie, 26g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.53 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sałatę, roladki cebuli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Panko Crusted Portobello Mushroom with Boursin, duszony jarmuż, and Heirloom Tomato, Panko-crusted Salmon, oraz Panko Crusted Brownie Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych do 350 stopni F w dużej żeliwnej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Grilluj plastry ananasa, aby uzyskać ładne ślady grillowania, około 2 minut na stronę. Masło i grill bułki, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie Ananasowe
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
3
Przygotuj stanowisko do panierowania z mąki, jajek i panko przyprawionych solą i pieprzem, w 3 oddzielnych płytkich naczyniach. Każdą grzybową osłonkę najpierw zagotować w mące, potem jajko i na końcu panko. Smażyć pieczarki panierowane na złoty kolor i gotowane przez, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Odcedzić na blasze wyłożonej regałem chłodzącym lub ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Rozłóż trochę majonezu teriyaki na dolnej i górnej połowie bułek. Wierzch dolnej bułki z plasterkiem ananasa, smażonym grzybkiem portobello, plasterkami cebuli i czerwonym liściem sałaty. O rany!
Składniki, których będziesz potrzebować
Czapki Grzybowe Portobello
Liść Sałaty
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą Perłą
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki