Panierka do Smażonego Kurczaka

Panierka do Smażonego Kurczaka
Panierowanie smażonego kurczaka wymaga około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 24 g tłuszczu i łącznie 347 kalorii. Ten przepis służy 12 osobom. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oregano, soli, tymianku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Mieszanka panierki do smażonego kurczaka, Smażona okra w chrupiącej panierce z parmezanem i Panierka z płatków kukurydzianych do kurczaka.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu do 1 roku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
40 Miniaturowych Precli, Przekrojonych Na Pół40 Miniaturowych Precli, Przekrojonych Na Pół

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Smażony kurczak można łączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Możesz spróbować Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 57 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn