Pan Fried Cajun Tilapia

Pan Fried Cajun Tilapia
Pan smażone Cajun Tilapia wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 91 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jeśli masz olej słonecznikowy, pieprz cayenne, mieszankę naleśników i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pan Fried Cajun Tilapia, Pan Fried Cajun Tilapia, oraz Natalie ' s Cajun-przyprawione Pan-Fried Tilapia.

Instrukcje

1
jajka zmiksować z sokiem z cytryny.wymieszać zioła przyprawy i naleśniki wymieszać z okruchami chleba.następnie całkowicie pokryć mieszanką okruchów chleba.na patelni rozgrzać wystarczająco dużo oleju, aby smażyć na patelni ze stali nierdzewnej.Smażyć na średnim ogniu ok.3 minuty z każdej strony.możesz bawić się objętością proporcji chleba do ziół do mąki/naleśnika, aby uzyskać pożądany faworyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita śmietana Z Gałką MuszkatołowąBita śmietana Z Gałką Muszkatołową
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn