Pakiety fasolki szparagowej z sosem winegret z bekonem

Pakiety fasolki szparagowej z sosem winegret z bekonem
Pakiety fasolki szparagowej z sosem winegret z boczkiem to bezglutenowy i bezmleczny dodatek do dania głównego . Ten przepis służy 12 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 259 kalorii . Za 97 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szalotkę, oliwę z oliwek, mocno brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 31% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pakiety bekonu z zielonej fasoli , Pakiety z boczkiem z zielonej fasoli i Pakiety zawijane z fasolką szparagową .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużym holenderskim piekarniku zagotuj wodę na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj, aż będzie chrupiąca, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4
Zdjąć z ognia, odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Owiń 5 lub 6 fasolek szparagowych 1 wstążką marchewkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
6
Ułożyć łączeniem do dołu na przygotowanej blasze. Powtórz proces z pozostałą fasolką szparagową i wstążkami marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Na dużej patelni podsmaż kawałki boczku na średnim ogniu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Zdejmij z patelni łyżką cedzakową i odsącz na ręcznikach papierowych; odłożyć na bok. Zarezerwuj 3 łyżki smażonego bekonu na patelni i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodaj szalotkę i smaż przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
10
Dodaj brązowy cukier i gotuj przez 1 minutę. Dodaj ocet balsamiczny i gotuj przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
11
Zdjąć z ognia i wymieszać z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
12
Skrop równomiernie 1 łyżką gorącej mieszanki pęczki fasolki szparagowej.
13
Piec, aż fasolka szparagowa będzie miękka, od 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
14
Przed podaniem posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn