Oxtail Bourguinonne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 102g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 1156 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście laurowe, ząbki czosnku, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout Oxtail, Marmolada Wołowa, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż zbrązowieje i będzie chrupiący. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Garnek
2
Wlać kapiele do małej miseczki. Powrót 6 łyżek kapieli do garnka (dodać oliwę z oliwek, jeśli to konieczne, aby zmierzyć 6 łyżek ogółem; rezerwy boczek do innego użycia). Związać pietruszkę, tymianek i liście laurowe razem na bukiet garni. Wymieszać 1 łyżkę mąki i masła w małej misce na gładką pastę.
Dodaj posiekaną cebulę, pokrojoną w kostkę marchewkę i mielony czosnek do garnka. Smażyć, aż cebula zmięknie, 5 do 6 protokół. Powrót oxtails i wszelkie zgromadzone soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Oxtail
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Dodaj bukiet garni, następnie bulion i wino. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie prawie miękkie, Regulacja ciepła od czasu do czasu, aby utrzymać delikatne gotować, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Bulion
Mięso
Wino
10
Wymieszaj grzyby, szalotki, kawałki marchwi i całe ząbki czosnku. Zwiększyć ciepło i powrócić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć garnek i dusić delikatnie, aż mięso i warzywa będą miękkie, o 45 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Warzywa
Grzyby
Szalotka
Marchew
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Odchylić garnek i łyżkę tłuszczu, który unosi się na powierzchnię. Wymieszaj mąkę z pastą do gulaszu. Gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Chłodny 1 godzina. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. przed podaniem rozprowadzić na małym ogniu.