Oxtail Bourguinonne

Oxtail Bourguinonne
Oxtail Bourguinonne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 102g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 1156 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście laurowe, ząbki czosnku, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout Oxtail, Marmolada Wołowa, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż zbrązowieje i będzie chrupiący. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
2
Wlać kapiele do małej miseczki. Powrót 6 łyżek kapieli do garnka (dodać oliwę z oliwek, jeśli to konieczne, aby zmierzyć 6 łyżek ogółem; rezerwy boczek do innego użycia). Związać pietruszkę, tymianek i liście laurowe razem na bukiet garni. Wymieszać 1 łyżkę mąki i masła w małej misce na gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Liście LauroweLiście Laurowe
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
3
Ubić 1 1/2 szklanki mąki, 2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu i gałki muszkatołowej w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać oxtails, kilka sztuk na raz, do przyprawionej mąki i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SezonowanaMąka Sezonowana
OxtailOxtail
5
Kapiące bekon podgrzać w garnku na średnim ogniu. Pracując partiami, dodaj oxtails i brown ze wszystkich stron, około 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Po każdej partii przełożyć oxtails do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
8
Dodaj posiekaną cebulę, pokrojoną w kostkę marchewkę i mielony czosnek do garnka. Smażyć, aż cebula zmięknie, 5 do 6 protokół. Powrót oxtails i wszelkie zgromadzone soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
OxtailOxtail
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodaj bukiet garni, następnie bulion i wino. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie prawie miękkie, Regulacja ciepła od czasu do czasu, aby utrzymać delikatne gotować, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
BulionBulion
MięsoMięso
WinoWino
10
Wymieszaj grzyby, szalotki, kawałki marchwi i całe ząbki czosnku. Zwiększyć ciepło i powrócić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć garnek i dusić delikatnie, aż mięso i warzywa będą miękkie, o 45 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Odchylić garnek i łyżkę tłuszczu, który unosi się na powierzchnię. Wymieszaj mąkę z pastą do gulaszu. Gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Chłodny 1 godzina. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. przed podaniem rozprowadzić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn