Wiejski Chleb Bananowy

Wiejski Chleb Bananowy
Country Banana Bread może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 276 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz banany, jajka, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Chleb wiejski do Maszyny do chleba, chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, oraz chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W misce do mieszania, połączyć ciasto mix, jajka, olej, i banany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
BananBanan
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w rozgrzanym 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn