Over the Moon White ale Cupcakes

Over the Moon White ale Cupcakes
Over the Moon White ale Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz piwo pszeniczne ale, mieszankę ciast, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Bananowe Moon Pie, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Domowe Placki Księżycowe-Orange Creamsicle Moon Placki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą mix ciasto, 1 1/4 szklanki piwa, olej, białka i jajko, kolendra i imbir. Wymieszać 1 łyżeczkę skórki pomarańczowej. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Białka JajBiałka Jaj
KolendraKolendra
Ciasto MixCiasto Mix
ImbirImbir
PiwoPiwo
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce, ubić składniki lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. Lodowe babeczki. Tuż przed podaniem udekoruj każdą z nich pomarańczowym klinem. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn