Ostrygi Zapiekane

Ostrygi Zapiekane
Ostrygi zapiekane to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bułki tartej, sól, ostrygi shucked, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ostrygi Zapiekane, Ostrygi Zapiekane, oraz Ostrygi Zapiekane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Masło płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć bułkę tartą i okruchy krakersów, wymieszać z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
3
Umieść cienką warstwę mieszaniny okruchów na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Warstw ostrygi na okruchy i posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OstrygiOstrygi
5
Na wierzch wlać 2 łyżki płynu do ostryg i 1 łyżkę mleka. Powtórz, a następnie przykryj górną warstwę pozostałą mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
MlekoMleko
6
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn