Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj ostryg w Rib. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser provolone, parmezan, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Scotch on The Rocks, oraz English Rocks dla podobnych receptur.
W małej misce połączyć szpinak, cebula, parmezan, masło, wino, pieprz cayenne, i pieprz czarny. Ostrygi Shuck i zostawić je na pół powłoki. Top z czubatą łyżką mieszanki szpinaku i ułożyć je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione