Ostrygi Rockefeller

Ostrygi Rockefeller
Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ostrygi, bułkę tartą panko, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 338 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu i dodać czosnek; gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać szpinak i białe wino i gotować, aż większość płynu wyparuje, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Ząbki Czosnku, Obrane I Posiekane2 Duże Ząbki Czosnku, Obrane I Posiekane
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
3
Masę czosnkową wyjąć na patelnię i dodać 1/4 szklanki bułki tartej i parmezanu, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podgrzej brojlery. Ostrożnie Shuk ostrygi, upewniając się, aby rozlać jak najmniej alkoholu ostryg, jak to możliwe (sprawdź ten post umiejętności nóż, aby uzyskać kilka wskazówek).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AlkoholAlkohol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Ostrygi umieścić na blasze do pieczenia i równomiernie podzielić polewy między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Każdą ostrygę posypać pozostałą bułką tartą i skropić pernod.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
PernodPernod
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
7
Gotować, aż bułka tarta są chrupiące i ostrygi są rozgrzane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
8
Podawać natychmiast z białym winem musującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn