Ostrygi Rockefeller
Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ostrygi, bułkę tartą panko, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 338 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu i dodać czosnek; gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodać szpinak i białe wino i gotować, aż większość płynu wyparuje, o 6 protokół.
Masę czosnkową wyjąć na patelnię i dodać 1/4 szklanki bułki tartej i parmezanu, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podgrzej brojlery. Ostrożnie Shuk ostrygi, upewniając się, aby rozlać jak najmniej alkoholu ostryg, jak to możliwe (sprawdź ten post umiejętności nóż, aby uzyskać kilka wskazówek).
Ostrygi umieścić na blasze do pieczenia i równomiernie podzielić polewy między nimi.
Każdą ostrygę posypać pozostałą bułką tartą i skropić pernod.
Gotować, aż bułka tarta są chrupiące i ostrygi są rozgrzane przez, o 10 protokół.
Podawać natychmiast z białym winem musującym.