Orzech Biscotti

Orzech Biscotti
Orzech Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 144 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z orzecha włoskiego, proszek do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Figi I Orzech Biscotti, Figi i orzech Biscotti, oraz Figi i orzech Biscotti.

Instrukcje

1
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Ubij razem jajka i cukier w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj masło, ekstrakty, aromat orzecha czarnego i orzechy włoskie. Stopniowo wymieszać mieszaninę mąki do śmietany mieszając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarne Orzechy WłoskieCzarne Orzechy Włoskie
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ciasto podzielić na posypanej mąką powierzchni na 8 równych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Zwiń każdą porcję w 14-calową linę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Umieść cztery liny w odległości około 2 cali od siebie na nasmarowanym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w piekarniku o temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 20 minut, aż dno będzie blado złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić około 2 minut na blasze do pieczenia, a następnie pokroić każdą linę po przekątnej w plasterki 1/2 do 3/4 cala grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Ułożyć plastry blisko siebie po bokach i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C), aż lekko tosty (około 15 minut). Ostudzić na blasze do pieczenia. Przechowywać szczelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje144
Ocena Zdrowia0
Magazyn