Orecchiette Puttanesca
Orecchiette Puttanescan jest pescatarian przystawka. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pietruszki z płaskim liści, oliwki kalamatan, sardela, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orecchiette z brokułami Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), Orecchiette AI broccoletti (makaron Orecchiette z brokułami Rabe), oraz Puttanescan II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, połączyć kapary i dalej 8 składników (kapary przez pieprz) w misce.
Powrót makaron na patelnię. Wymieszać mieszankę kaparowo-anchois, pomidory, cebula, bazylia i pietruszka.
Posypać serem. Wielkość porcji: 1 szklanka mieszanki makaronu i 1 łyżka sera.